Reacția ploieștenilor după ce viceprimarul Ganea s-a plâns că nu s-a votat cumpărarea unei baze sportive de la Lukoil cu 150.000 euro

0
ganea-postare_0389c.jpg

ganea-postare_0389c.jpg

Aproape fiecare postare a viceprimarului Ploieștiului, Cristian Ganea, pe pagina sa de Facebook, naște comentarii negative.

După ce, ieri, mama unei gimnaste de la CSM Ploiești a reacționat dur pe pagina de Facebook a viceprimarului PSD, care se lăuda cu premierea unor sportivi (detalii AICI) o altă postare a viceprimarului Ganea, care încasează un salariu brut 16.640 de lei/lună, a stârnit un val de comentarii negative.

Viceprimarul Ganea s-a plâns aseară că aleșii PNL nu au votat proiectul prin care Primăria Ploiești ar fi cumpărat o bază sportivă de la LukOil cu 150.000 de euro:

”Vot iresponsabil al aleșilor locali PNL in Consiliul Local Ploiești! Liberalii au votat împotriva achiziționării bazei sportive LukOil, deși cunosc faptul ca CSM Ploiești plătește bani mulți pentru antrenamentele copiilor pe diverse terenuri particulare. Lukoil ne oferă baza sportivă la pretul de 150.000 de euro, pretul propus de municipalitate în urmă cu 4 ani, iar PNL refuză o oportunitate în condiţiile în care Ploieştiul este cel mai sărac oraş în ceea ce priveşte bazele sportive din patrimoniul municipalităţii! Felicitări, domnilor liberali pentru grija pe care o dovediţi pentru sănătatea copiilor din Ploieşti! #sport #sanatate”

Postarea a atras numeroase comentarii, cele mai multe critice la adresa viceprimarului PSD. Iată câteva dintre acestea:

Mihaila Nicoleta LukOil ne gazează acum sponsorizează !

Marcel Popa Mihaila Nicoleta Nimeni din tara asta nu se va atinge de o multinatională..Asa ca ne facem iluzii degeaba ca se va rezolva ceva cu această poluare din ce in ce mai agresivă!

Cristian Birleaza De aia nu vedeți câtă poluare e în Prahova! Banii-s la putere!

Chelan Bogdan Stați puțin.. ați pomenit de sănătatea copiilor și doriți achiziționare unei baza in mijlocul unei rafinării? Nu vedeți ironia?

Marcel Popa Si sportul este important dar mă întreb eu cu poluarea masivă din oraș ce facem?Administrația publică face ceva in acest sens?!Se pare ca nu!

Ninisor Mihai Bine ca dați cu milioanele sa construiți scoli in loc sa ….

În schimbul virtual de replici a intervenit și consilierul PSD, George Botez, în stilu-i caracteristic: ”Pai, hai sa le desenam, nu ?” (n.r. vizați erau consilierii PNL)

Acesta a fost interpelat imediat de Daniel Sorescu: ”Botez George poate ar fi mai bine ca prea va vedeti inteleptul satului de ne luati de prosti pe toti. Unde o fi localizata baza aia sportiva si care ar impactul gazarii asupra sportivilor? Orice om cu scaun la cap nu ar investi in acest mar otravit”.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău