Târgul de Crăciun din Ploiești va fi organizat la Parcul Municipal Vest

0
parcul-municipal-vest-ploiesti-sarbatori_598bc.jpg

parcul-municipal-vest-ploiesti-sarbatori_598bc.jpg

Centrul atracției pe durata Sărbătorilor de Iarnă se va muta la Parcul Municipal Vest, unde municipalitatea intenționează să organizeze Orășelul Copiilor, dar și Târgul de Crăciun. Tot aici, pe perioada de iarnă va fi deschis singurul patinoar în aer liber din municipiu.

La capitolul Sărbători de Iarnă, municipalitatea ploieșteană nu a mai fost la fel de darnică să ofere informații pe tema pregătirilor din acest an.

După ce în 2017, municipalitatea a renunțat la conceptul pentru perioada Sărbătorilor de Iarnă, iar în 2018 a lipsit Târgul de Crăciun din zona centrală pe motiv că au fost stabilite chirii mult prea mari pentru tarabele din lemn achiziționate de municipalitate, anul acesta surse din administrația locală susțin că Orășelul Copiilor și Târgul de Crăciun vor fi organizate la Parcul Municipal Vest, unde au început primele amenajări pentru Sărbătorile de Iarnă.

Pe rețelele de socializare au apărut fotografii cu figurinele 3 D amplasate în Parcul Municipal Vest, care au devenit „celebre” în Ploiești, de-a lungul anilor, în perioada Sărbătorilor de Iarnă, dar și cu bradul care a fost amplasat în această zonă.

Tot aici ar urma să aibă loc concertele și spectacolele susținute de Filarmonica Paul Constantinescu și Teatrul Toma Caragiu.

La Parcul Municipal Vest va fi deschis și singurul patinoar în aer liber din municipiu, investiție realizată cu fonduri europene și cu bani de la bugetul local.

Citește și: De 1 Decembrie se aprind luminițele în Ploiești

Reamintim faptul că iluminatul ornamental se va aprinde duminică, 1 Decembrie, în zona parcului din fața Palatului Administrativ Ploiești, iar de Anul Nou vor lipsi concertele, pe motiv că bugetul local este unul de austeritate. 

Foto – Sursă – Facebook – Donald Constantin, directorul Parcului Municipal Vest

parc-brad_ee203.jpg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău