iluminat-ornamental-ploiesti-aprindere-luminite_1dfd9.jpg

Iluminatul public ornamental se va aprinde, la Ploiești, duminică, 1 Decembrie, de Ziua Națională a României. La Parcul Municipal Vest ar urma să fie organizat Orășelul Copiilor.

Aprinderea luminițelor ar urma să aibă loc în parcul din fața Palatului Administrativ, duminică seară, în jurul orei 18.00. Aici este programată să aibă loc deja tradiționala retragere cu torțe a militarilor, care vor străbate pe jos distanța Palatul Administrativ - Parcul Mihai Viteazul. 

După retragerea cu torțe a militarilor ar urma să aibă loc momentul de aprindere a luminițelor. Trebuie precizat faptul că, în acest an, autoritățile locale au anunțat că Orășelul Copiilor va fi organizat la Parcul Municipal Vest. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: Bradul de Crăciun din Ploiești va fi donat. Primăria nu are bani de concerte de Anul Nou

La fel ca și anul trecut, la Ploiești vor lipsi concertele de Anul Nou. Pe durata Sărbătorilor de Iarnă, în Parcul Municipal Vest vor avea loc spectacole pentru copii susținute de Teatrul Toma Caragiu și Filarmonica Ploiești.

Municipalitatea ploieșteană a pregătit pentru copii aproximativ 3.500 de pachete cu dulciuri, care vor fi oferite în cadrul Atelierelor lui Moș Crăciun, dar și la spectacolele organizate în ajun de Moș Nicolae, tot la Parcul Municipal Vest. 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg