39386670-e8e5-4af0-8050-dd421e02b362_1_7314e.jpg

Parcarea de lângă Spitalul Județean Ploiești este un maidan, demn de lumea a treia, așa cum edilii își tratează plătitorii de taxe și impozite.

Dacă la SJU s-au schimbat în bine multe, în interior, și nu ai cum să nu remarci asta, la exterior tot jale este. Lipsa locurilor de parcare a dus la soluția ”amenajării” de lângă latura dinspre Centura de Est a Ploieștiului. Ideea a fost bine primită atât de pacienți, cât și de aparținătorii acestora, deși nici această parcare nu pare a fi suficientă pentru necesitățile din zonă. 

În sfârșit, au trecut ceva ani de la inițiativă, toată lumea așteptând ca parcarea să fie totuși amenajată cât de cât decent. Fie cu asfalt, fie cu pietriș, dar nu în halul în care arată în imaginile trimise de o cititoare.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Este suficient doar să vă imaginați ce se întâmplă cu cei care parchează, înoată prin noroaie, apoi intră în spital cu diferite treburi. Știu că ”șmecherii” care decid nu parchează aici, ei intrând direct în curtea spitalului, așa că ne-am gândit că poate nu au observat. Nu-i nimic, au ocazia să privească acum:

 39386670-e8e5-4af0-8050-dd421e02b362_1_70044.jpg

e66d63fa-d703-4ef7-a334-a9e83d70843c_1_b7a66.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Jurnalist din 1993. 10 ani de radio, 15 de TV și alternativ presă scrisă. ”Am ales presa online pentru că este singura unde nu există limite în exprimare.”
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg