Bradul de Crăciun din Ploiești va fi donat. Primăria nu are bani de concerte de Anul Nou

0
luminite-craciun-anul-nou-ploiesti_6e4e8.jpg

luminite-craciun-anul-nou-ploiesti_6e4e8.jpg

Bugetul municipiului Ploiești este unul de austeritate când vine vorba de organizarea Sărbătorilor de Iarnă. Momentan nu sunt bani pentru tradiționalele concerte organizate în centrul municipiului în noaptea de Anul Nou. Orășelul Copiilor va fi organizat la Parcul Municipal Vest, iar Ploieștiul va avea un brad de Crăciun, grație unei donații.

După un an în care nu au lipsit scandalurile politice, dar nici cele legate strict de administrarea orașului, Primăria Ploiești va bifa trecerea în 2020 fără tradiționalele concerte din noaptea de Anul Nou. Până la această dată, municipalitatea nu s-a grăbit să lanseze o licitație pentru achiziționarea de servicii artistice. 

Orășelul Copiilor va fi organizat la Parcul Municipal Vest, deși se știe că zona nu este una prietenoasă când vine vorba de transportul până aici. Tot aici ar urma să aibă loc concertele pentru copii organizate pe durata sărbătorilor de către Filarmonica Ploiești și Teatrul Toma Caragiu.

Citește și: Zonele unde vor fi amplasate instalații de iluminat ornamental, la Ploiești

Detaliile cu privire la manifestările organizate cu prilejul Sărbătorilor de Iarnă nu au fost, însă, stabilite integral. 

Ploieștiul va avea un brad de Crăciun, grație a unei donații. Pomul va fi amplasat în zona centrală, lângă Palatul Administrativ, unde va avea loc și evenimentul legat de aprinderea luminițelor, pe 1 Decembrie. 

Cât privește târgul de Crăciun, acesta va fi organizat numai în funcție de cererile depuse de cei care intenționează să comercializeze produse specifice Sărbătorilor de Iarnă. 

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău