Într-o investiție a Primăriei Ploiești, ridicată pe fonduri europene, plouă și cade tencuiala

0
centrul-excelenta-afaceri-parc-municipal-vest_21364.jpg

centrul-excelenta-afaceri-parc-municipal-vest_21364.jpg

La mai bine de trei ani de la inaugurarea Centrului de Excelență în Afaceri pentru Tineri din Parcul Municipal Vest, proiect realizat și cu fonduri europene, clădirea va fi supusă unei expertize tehnice. Pe pereții exteriori a început să se desprindă tencuiala, iar în birouri au apărut infiltrațiile.

Ca mai toate proiectele realizate cu fonduri europene, derulate la Ploiești, Centrul de Excelență în Afaceri pentru Tineri nu a fost ocolit de probleme, principala fiind infiltrațiile.

Cel puțin așa se arată în caietul de sarcini întocmit de municipalitate pentru achiziționarea de servicii de expertizare tehnică pentru Centrul de Excelență în Afaceri pentru Tineri. 

„Conducerea Centrului de Excelență în Afaceri pentru Tinerii Întreprinzători aduce la cunoștință faptul că la fiecare ploaie, se infiltrează apa din exterior (există infiltrații în biroul administrativ și alte locuri, iar pe pereții exteriori se desprinde tencuiala pe mici porțiuni, precum și faptul că au apărut defecțiuni majore la sistemul de climatizare HVAC”, se arată în caietul de sarcini.

Special pentru expertizarea tehnică, Primăria Ploiești a prevăzut o valoare estimativă de 29.000 de lei. Trebuie precizat că investiția totală, inaugurată în 2016, a fost de aproape 9 milioane de lei, din care suma de 6,5 milioane de lei a fost suportată din bugetul local. 

Centrul de Excelență în Afaceri pentru Tineri nu este singurul proiect major pentru care se propune expertizare tehnică.

Citește și: Analiză pentru pasajul de la Gara de Vest din Ploiești. Studiu de trafic de aproape 10.000 de euro

O astfel de documentație va fi realizată și pentru pasajul de la Gara de Vest, de data aceasta explicația fiind că trebuie să se constate dacă au fost îndeplinite cerințele din proiectul european.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here