trasee-deviate_17531.jpg

Ca urmare a desfășurării meciului de fotbal de pe stadionul Ilie Oana, AFC Chindia Târgoviște - Universitatea Craiova, sâmbătă, mai multe trasee TCE vor circula deviat.

Măsura se aplică, sâmbătă, 9 noiembrie, în intervalul orar 15:30 – 20:30, pentru traseele 5, 7, 22b, 36 si 104.

Rutele deviate pentru traseele TCE:

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Traseul 5: Spitalul Județean – Cartierul Mihai Bravu

- pe sensul Sp. Judetean – Cart. Mihai Bravu, traseu normal pana pe str. Stefan Greceanu, dupa care va parcurge strazile: N. Balcescu, Dr. Bagdazar, Buna Vestire, Mircea cel Batran, Gradinari, stg. Chimiei. Nu se pot utiliza statiile: Postei, Tabacarie, Razboieni, Neajlov.

- pe sensul Cart. Mihai Bravu – Sp Judetean va parcurge strazile: Chimiei, Gradinari, Armasi, Lupeni, Stefan cel Mare, Nicolae Balcescu cu statie la Muzeul de Istorie, Stefan Greceanu, dupa care traseu normal. Nu se pot utiliza statiile: Neajlov, Tanin, Stadion, Postei.

Traseul 7: Dorobanțu – Bulevardul Rudului

-pe sensul Dorobantul - Centru, traseu normal pana la intersectia strazilor Mircea cel Batran cu Armasi, stanga Armasi, Lupeni, Stefan cel Mare, Nicolae Balcescu cu statie la Muzeul de Istorie, dupa care ruta cunoscuta. Nu se pot efectua statiile: Scoala 9 si Biserica Armoniei.

- pe sensul B Rudului – Dorobantu, ruta nu se modifica

Traseul 22b: Auchan – Bariera Unirii
- pe sensul Auchan/Selgros – B Unirii, ruta nu se modifica
- pe sensul Bariera Unirii – Auchan/Selgros, va parcurge strazile Lupeni, dupa care dr. Stefan cel Mare , Nicolae Balcescu cu statie la Muzeul de Istorie, dupa care ruta cunoscuta. Nu se pot efectua statiile: Scoala 9 si Biserica Armoniei

Traseul 36: Centru – UZTEL

- pe sensul Centru – UZTEL va parcurge străzile: Buna Vestire, Mircea cel Bătrân, Grădinari, Mihai Bravu, după care traseu normal. Nu se pot utiliza stațiile: Maternitate si Grădinari.

- pe sensul UZTEL – Centru, traseu normal pana in statia FERO, dupa care se vor parcurge strazile: Gradinari, Armasi, Lupeni, Stefan cel Mare, Nicolae Balcescu cu statie la Muzeul de Istorie,.Nu se pot utiliza statiile: Maternitate, Gradinari si Biserica Armoniei.

Traseul 104: Armoniei – UZTEL

- pe sensul Armoniei – UZTEL va parcurge străzile: Armoniei, Mihai Bravu, Nicolae Bălcescu, Dr. Bagdazar, Buna Vestire, Mircea cel Bătrân, Grădinari, Mihai Bravu după care traseu normal. Nu se pot utiliza statiile: Maternitate si Gradinari.

- pe sensul UZTEL – Armoniei, traseu normal până în stația FERO, după care se vor parcurge străzile: Grădinari, Armași, Lupeni, Ștefan cel Mare, Nicolae Bălcescu, Armoniei. Nu se pot utiliza stațiile: Grădinari, Maternitate și Biserica Armoniei.

Față de cele prezentate, intervalul orar de deviere a circulației mai poate suferi modificări în funcție de indicațiile agenților de poliție rutieră a municipiului Ploiești care vor fi prezenți în zonă.

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Roxana Tănase
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg