hotarare-aga-_b2e0d.jpg

Adunarea Generală a Asociaților de la SGU a decis ca societatea la care Consiliul Local Ploiești este unic acționar să plătească o poliță de asigurare profesională pentru...membrii AGA!

Astfel, potrivit hotărârii AGA 30 din 4 noiembrie 2019, s-a aprobat ca limita maximă a primei de asigurare pentru membrii AGA să fie în cuantum de 100.000 de euro, iar polița să fie suportată de societate.

Cu alte cuvinte, membrii AGA au votat ca membrii AGA să fie ”acoperiți” de o asigurare profesională în cazul în care aduc, prin deciziile luate, un prejudiciu SGU.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Documentul respectiv a fost semnat de consilierii locali Gabriel Minea și Marilena Stanciu.

Contactată de observatorulph.ro, Marilena Stanciu a declarat: ”Nu am făcut decât să aplicăm legea. Este normal să fim acoperiți în cazul unor probleme”. 

Potrivit ultimului bilanț publicat pe site-ul SGU, după primele șase luni ale acestui an, SGU acumulase o datorie de peste 6,3 milioane de lei, la ultima rectificare bugetară a Primăriei Ploiești fiind virată în conturile societății suma de trei milioane de lei.

În ceea ce privește activitatea societății este suficient să ”admirăm” cum arată locurile de joacă, spațiile verzi, parcările sau cimitirele administrate de SGU.

Așa ne dăm seama cât de ”performant” este managementul companiei susținută aproape exclusiv din taxele și impozitele ploieștenilor.

hotarare-aga-_7c382.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Marius Nica
director editorial
Mai multe despre autor și articolele sale
Este ziarist din 1997 și a colaborat cu mai multe instituții de media locale și naționale până în 2007, când a devenit editor coordonator al www.observatorulph.ro, liderul actual al presei prahovene.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg