iluminat-ornamental-ploiesti_602f8.jpg

Cu aproape o lună de zile înainte de începerea oficială a sărbătorilor de iarnă, la Ploiești a început montarea instalațiilor de iluminat public ornamental. Surpriza din acest an este că, de data aceasta, ghirlandele care vor colora orașul vor fi predominant în culorile galben cu alb și roșu, pentru prima dată fiind absentă culoarea albastru.

Bugetul alocat pentru montarea instalațiilor de iluminat ornamental este de 811.000 lei, suma urmând să acopere și operațiunile de întreținere.

„Anul acesta culorile folosite pentru iluminatul ornamental vor fi predominant galben cu alb, și printre care vor fi și beculețe roșii”, a precizat Raul Petrescu, directorul RASP Ploiești, care a anunțat că până în prezent au fost montate plase și figurine în zonele Parcul Mihai Viteazul, la Sala Sporturilor, Parcul Aurora Vest și strada Gheorghe Grigore Cantacuzino”, a declarat pentru Observatorulph.ro Raul Petrescu, directorul RASP Ploiești.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Astfel, pentru prima dată în ultimii ani, iluminatul public ornamental din Ploiești nu va mai include culoarea albastru. Cel puțin așa au anunțat reprezentanții Regiei Autonome de Servicii Publice Ploiești. 

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Roxana Tănase
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg