consiliul-judetean-prahova_8e3bc.jpg

Proiectul care vizează reabilitarea și modernizarea Ambulatoriului Integrat va fi realizat cu finanțare europeană. Consiliul Județean Prahova a anunțat, luni, semnarea contractului.

Președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, și ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Daniel Suciu, au semnat contractul pentru modernizarea și extinderea ambulatoriului din cadrul SJU Ploiești, a anunțat Consiliul Județean Prahova pe pagina de Facebook.

Proiectul  care vizează extinderea, reabilitarea, modernizarea și dotarea Ambulatoriului integrat al Spitalului Județean de Urgență Ploiești este finanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Valoarea totală a proiectului este de 11.093.302,17 lei, din care 214.015,01 lei reprezintă contribuția Consiliului Județean Prahova.

Termenul de execuție a lucrărilor și de dotare a ambulatoriului este de 12 luni. „Pe lângă modernizarea și extinderea spațiilor din ambulatoriul unității sanitare prahovene va fi instalată și aparatură medicală de ultimă generație.
Beneficiarii principali ai proiectului vor fi pacienții din județul Prahova, dar și personalul medical care va deservi ambulatoriul. Acesta va beneficia de un spațiu de lucru modern și extins față de situația actuală, cu dotări performante, în măsură să asigure eficiența și siguranța actului medical”, a precizat Consiliul Județean Prahova

Modernizarea de la Spitalul Județean Ploiești care include, pe lângă modernizarea și dotarea secțiilor de la cea mai mare unitate medicală din Prahova, și modernizarea și  extinderea Unității de Primiri Urgență.

Sursă text/ foto - Facebook - Consiliul Județean Prahova

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Roxana Tănase
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg