Finanțare europeană pentru reabilitarea și extinderea Ambulatoriului Integrat de la Spitalul Județean Ploiești

0
consiliul-judetean-prahova_8e3bc.jpg

consiliul-judetean-prahova_8e3bc.jpg

Proiectul care vizează reabilitarea și modernizarea Ambulatoriului Integrat va fi realizat cu finanțare europeană. Consiliul Județean Prahova a anunțat, luni, semnarea contractului.

Președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, și ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Daniel Suciu, au semnat contractul pentru modernizarea și extinderea ambulatoriului din cadrul SJU Ploiești, a anunțat Consiliul Județean Prahova pe pagina de Facebook.

Proiectul  care vizează extinderea, reabilitarea, modernizarea și dotarea Ambulatoriului integrat al Spitalului Județean de Urgență Ploiești este finanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională.

Valoarea totală a proiectului este de 11.093.302,17 lei, din care 214.015,01 lei reprezintă contribuția Consiliului Județean Prahova.

Termenul de execuție a lucrărilor și de dotare a ambulatoriului este de 12 luni. „Pe lângă modernizarea și extinderea spațiilor din ambulatoriul unității sanitare prahovene va fi instalată și aparatură medicală de ultimă generație.
Beneficiarii principali ai proiectului vor fi pacienții din județul Prahova, dar și personalul medical care va deservi ambulatoriul. Acesta va beneficia de un spațiu de lucru modern și extins față de situația actuală, cu dotări performante, în măsură să asigure eficiența și siguranța actului medical”, a precizat Consiliul Județean Prahova

Modernizarea de la Spitalul Județean Ploiești care include, pe lângă modernizarea și dotarea secțiilor de la cea mai mare unitate medicală din Prahova, și modernizarea și  extinderea Unității de Primiri Urgență.

Sursă text/ foto – Facebook – Consiliul Județean Prahova

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

CLICK PENTRU A COMENTA

Comentariul tău
Numele tău