Lucrările la Școala Specială nr. 1 din Ploiești vor fi reluate. Anunțul Consiliului Județean Prahova

0
lucrări-scoala-speciala-1_23a26.jpg

lucrări-scoala-speciala-1_23a26.jpg

Începute în 2017, lucrările la noul sediu al Școlii Speciale nr. 1 au fost sistate anul trecut, contractul fiind reziliat după ce specialiștii Consiliului Județean Prahova au constatat depășirea termenului din graficul stabilit. Vestea bună este că licitația a fost reluată și finalizată, iar săptămâna aceasta Consiliul Județean Prahova va semna ordinul de predare al amplasamentului, pentru reluarea lucrărilor.

Viitorul sediu al Școlii Speciale nr. 1 este realizat pe Șoseaua Vestului din Ploiești, în curtea DGASPC Prahova. Anul trecut, Consiliul Județean Prahova a reziliat unilateral contractul, iar lucrările au fost sistate până la finalizarea unei noi proceduri de achiziție publică de lucrări.

Vestea bună este că licitația s-a finalizat, iar săptămâna aceasta va fi semnat ordinul pentru predarea amplasamentului.

„Licitația a fost finalizată, iar contractul a fost semnat. Săptămâna aceasta va fi semnat și ordinul de predare al amplasamentului, astfel încât să fie reluate lucrările de construcție”, a declarat pentru Observatorulph.ro Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova.

De data aceasta, valoarea contractului este mai mare, ca urmare a influențelor legate de costuri, atât în domeniul salarial, cât și ca urmare a creșterii prețurilor la materialele de construcții.

Citește și: Consiliul Județean vrea să reia lucrările pentru construirea Școlii speciale nr. 1 Ploiești. Valoarea estimativă este acum aproape dublă

Un cititor al Observatorulph.ro ne-a trimis imagini cu șantierul unde lucrările au fost executate parțial, în procent de numai 8,48%.

Înainte de predarea amplasamentului, în zonă vor fi executate lucrări de defrișare a vegetației. Pentru realizarea noului sediu al Școlii Speciale nr. 1 a fost pusă la dispoziție o suprafață de peste 10.000 mp.

scoala-speciala_5bdc5.jpg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

CLICK PENTRU A COMENTA

Comentariul tău
Numele tău