lucrări-scoala-speciala-1_23a26.jpg

Începute în 2017, lucrările la noul sediu al Școlii Speciale nr. 1 au fost sistate anul trecut, contractul fiind reziliat după ce specialiștii Consiliului Județean Prahova au constatat depășirea termenului din graficul stabilit. Vestea bună este că licitația a fost reluată și finalizată, iar săptămâna aceasta Consiliul Județean Prahova va semna ordinul de predare al amplasamentului, pentru reluarea lucrărilor.

Viitorul sediu al Școlii Speciale nr. 1 este realizat pe Șoseaua Vestului din Ploiești, în curtea DGASPC Prahova. Anul trecut, Consiliul Județean Prahova a reziliat unilateral contractul, iar lucrările au fost sistate până la finalizarea unei noi proceduri de achiziție publică de lucrări.

Vestea bună este că licitația s-a finalizat, iar săptămâna aceasta va fi semnat ordinul pentru predarea amplasamentului.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Licitația a fost finalizată, iar contractul a fost semnat. Săptămâna aceasta va fi semnat și ordinul de predare al amplasamentului, astfel încât să fie reluate lucrările de construcție”, a declarat pentru Observatorulph.ro Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova.

De data aceasta, valoarea contractului este mai mare, ca urmare a influențelor legate de costuri, atât în domeniul salarial, cât și ca urmare a creșterii prețurilor la materialele de construcții.

Citește și: Consiliul Județean vrea să reia lucrările pentru construirea Școlii speciale nr. 1 Ploiești. Valoarea estimativă este acum aproape dublă

Un cititor al Observatorulph.ro ne-a trimis imagini cu șantierul unde lucrările au fost executate parțial, în procent de numai 8,48%.

Înainte de predarea amplasamentului, în zonă vor fi executate lucrări de defrișare a vegetației. Pentru realizarea noului sediu al Școlii Speciale nr. 1 a fost pusă la dispoziție o suprafață de peste 10.000 mp.

scoala-speciala_5bdc5.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Roxana Tănase
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg