cropped-header_f4656.jpg

Auditorii Camerei de Conturi Prahova au descoperit mai multe nereguli la plata facturilor de utilități achitate de Primăria Ploiești pentru mai multe unități de învățământ.

De exemplu, pentru Grădinița cu program prelungit nr 23, Primăria Ploiești a achitat aproape 7.000 de lei pentru apa de ploaie în baza unei raportări eronate. Astfel, primăria a transmis la Apa Nova că unitatea respectivă are o suprafață (teren și construcții) de peste 18.000 de mp, deși suprafața intabulată era de aproximativ 9000 de mp.

În timpul controlului, primăria a reușit să recupereze parțial, de la operator, suma achitată nejustificat din cauza funcționarilor.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

O altă neregulă a fost descoperită la o clădire a Liceului Tehnologic Anghel Saligny, pentru care Primăria Ploiești a achitat o factură de apă și canalizare de peste 5000 de lei aferentă vacanței de vară, în condițiile în care aici nu s-au desfășurat cursuri în perioada respectivă.

Și la liceul 1 Mai, auditorii externi au identificat plăți nelegale pentru încălzit și iluminat în valoare de peste 3000 de lei.

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Marius Nica
director editorial
Mai multe despre autor și articolele sale
Este ziarist din 1997 și a colaborat cu mai multe instituții de media locale și naționale până în 2007, când a devenit editor coordonator al www.observatorulph.ro, liderul actual al presei prahovene.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg