Cum a plătit Primăria Ploiești ilegal taxa pe apa de ploaie. De ce Apa Nova nu este de vină

0
cropped-header_f4656.jpg

cropped-header_f4656.jpg

Auditorii Camerei de Conturi Prahova au descoperit mai multe nereguli la plata facturilor de utilități achitate de Primăria Ploiești pentru mai multe unități de învățământ.

De exemplu, pentru Grădinița cu program prelungit nr 23, Primăria Ploiești a achitat aproape 7.000 de lei pentru apa de ploaie în baza unei raportări eronate. Astfel, primăria a transmis la Apa Nova că unitatea respectivă are o suprafață (teren și construcții) de peste 18.000 de mp, deși suprafața intabulată era de aproximativ 9000 de mp.

În timpul controlului, primăria a reușit să recupereze parțial, de la operator, suma achitată nejustificat din cauza funcționarilor.

O altă neregulă a fost descoperită la o clădire a Liceului Tehnologic Anghel Saligny, pentru care Primăria Ploiești a achitat o factură de apă și canalizare de peste 5000 de lei aferentă vacanței de vară, în condițiile în care aici nu s-au desfășurat cursuri în perioada respectivă.

Și la liceul 1 Mai, auditorii externi au identificat plăți nelegale pentru încălzit și iluminat în valoare de peste 3000 de lei.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău