Licitație reluată pentru deszăpezire pentru patru sectoare de drumuri din Prahova

licitatie-deszapezire_aec1d.jpg

licitatie-deszapezire_aec1d.jpg

Pe ultima sută de metri până la deschiderea sezonului de iarnă, Consiliul Județean Prahova a reluat licitația pentru deszăpezire pe patru sectoare de drumuri, dintre cele nouă pentru care a fost demarată procedura de achiziție. „Avem identificată o procedură de urgență în cazul în care ninge înainte să intre în vigoare contractul”, a dat asigurări Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova.

Pentru a nu exista probleme în sezonul rece 2019 – 2020, Consiliul Județean Prahova a demarat licitația pentru serviciile de deszăpezire încă din luna iulie, numai că problemele tot au apărut. Patru dintre cele nouă sectoare de drumuri, nu au fost încredințate prin licitație, motiv pentru care instituția a reluat procedura de achiziție. 

„Avem identificată o procedură de urgență în cazul în care ninge înainte să intre în vigoare contractul”, a dat asigurări, marți, Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova.

Citește și: Pregătiri pentru deszăpezirea drumurilor în Prahova. Prefectura anunță demararea de controale

Sectoarele pentru care nu au fost încheiate contracte pentru servicii de deszăpezire sunt loturile IV (zona Chiojdeanca), VII (Comarnic – Bertea), VIII (Talea – Adunați) și IX (DJ 713 – Transbucegi).

Cât privește ultimul sector, DJ 713 – Transbucegi, anul trecut a existat un parteneriat între Consiliul Județean Prahova și Consiliul Județean Dâmbovița, în vederea deszăpezirii. 

Ofertele pentru cele patru sectoare de drumuri județene vor fi deschise pe 24 octombrie. Valoarea totală a contractului

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596