licitatie-deszapezire_aec1d.jpg

Pe ultima sută de metri până la deschiderea sezonului de iarnă, Consiliul Județean Prahova a reluat licitația pentru deszăpezire pe patru sectoare de drumuri, dintre cele nouă pentru care a fost demarată procedura de achiziție. „Avem identificată o procedură de urgență în cazul în care ninge înainte să intre în vigoare contractul”, a dat asigurări Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova.

Pentru a nu exista probleme în sezonul rece 2019 - 2020, Consiliul Județean Prahova a demarat licitația pentru serviciile de deszăpezire încă din luna iulie, numai că problemele tot au apărut. Patru dintre cele nouă sectoare de drumuri, nu au fost încredințate prin licitație, motiv pentru care instituția a reluat procedura de achiziție. 

„Avem identificată o procedură de urgență în cazul în care ninge înainte să intre în vigoare contractul”, a dat asigurări, marți, Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: Pregătiri pentru deszăpezirea drumurilor în Prahova. Prefectura anunță demararea de controale

Sectoarele pentru care nu au fost încheiate contracte pentru servicii de deszăpezire sunt loturile IV (zona Chiojdeanca), VII (Comarnic - Bertea), VIII (Talea - Adunați) și IX (DJ 713 - Transbucegi).

Cât privește ultimul sector, DJ 713 - Transbucegi, anul trecut a existat un parteneriat între Consiliul Județean Prahova și Consiliul Județean Dâmbovița, în vederea deszăpezirii. 

Ofertele pentru cele patru sectoare de drumuri județene vor fi deschise pe 24 octombrie. Valoarea totală a contractului

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

harold.jpg

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg