consiliul-local-ploiesti_536d0.jpg

Neseriozitate în îndeplinirea contractului. Aceasta este acuzația care planează asupra unei societăți care a încheiat contract cu Primăria Ploiești, pentru consolidarea unui versant pe strada Andrei Mureșanu din municipiu. Locatarii au strâns semnături prin care solicită rezilierea contractului.

Solicitarea locatarilor a fost prezentată în ședința Consiliului Local Ploiești de către consilierul Gheorghe Popa (PNL), care a precizat că oamenii care locuiesc în zonă sunt supărați cu privire la modul cum s-au derulat lucrările, dar mai ales pentru faptul că șantierul a fost abandonat. 

Consilierul local a susținut că, în opinia locatarilor, societatea care a câștigat licitația pentru consolidarea versantului pe strada Andrei Mureșanu, în zona blocurilor R1 și R2, nu și-a îndeplinit obligațiile.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Supărați, locatarii au reclamat că nu au posibilitate de acces în zona blocurilor, iar în caz de incendiu sau de accidente, autospecialele nu pot interveni.

Pe lângă reclamațiile depuse la Inspectoratul de Stat în Construcții și la Consiliul Local, locatarii s-au mobilizat exemplar. Aceștia au strâns semnături și au solicitat rezilierea contractului.

Pe lista problemelor identificate se numără nerealizarea trotuarului, faptul că a fost distrus spațiul verde și că au fost tăiați mai multi arbori față de necesar.

Mai mult, locatarii au reclamat și că lucrările nu ar fi de calitate, dar și că nu s-a respectat durata de realizare a investiției. 

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg