Cerere fără precedent. Locatarii din două blocuri din Ploiești solicită rezilierea contractului pentru consolidarea versantului de pe strada Andrei Mureșanu

0
consiliul-local-ploiesti_536d0.jpg

consiliul-local-ploiesti_536d0.jpg

Neseriozitate în îndeplinirea contractului. Aceasta este acuzația care planează asupra unei societăți care a încheiat contract cu Primăria Ploiești, pentru consolidarea unui versant pe strada Andrei Mureșanu din municipiu. Locatarii au strâns semnături prin care solicită rezilierea contractului.

Solicitarea locatarilor a fost prezentată în ședința Consiliului Local Ploiești de către consilierul Gheorghe Popa (PNL), care a precizat că oamenii care locuiesc în zonă sunt supărați cu privire la modul cum s-au derulat lucrările, dar mai ales pentru faptul că șantierul a fost abandonat. 

Consilierul local a susținut că, în opinia locatarilor, societatea care a câștigat licitația pentru consolidarea versantului pe strada Andrei Mureșanu, în zona blocurilor R1 și R2, nu și-a îndeplinit obligațiile.

Supărați, locatarii au reclamat că nu au posibilitate de acces în zona blocurilor, iar în caz de incendiu sau de accidente, autospecialele nu pot interveni.

Pe lângă reclamațiile depuse la Inspectoratul de Stat în Construcții și la Consiliul Local, locatarii s-au mobilizat exemplar. Aceștia au strâns semnături și au solicitat rezilierea contractului.

Pe lista problemelor identificate se numără nerealizarea trotuarului, faptul că a fost distrus spațiul verde și că au fost tăiați mai multi arbori față de necesar.

Mai mult, locatarii au reclamat și că lucrările nu ar fi de calitate, dar și că nu s-a respectat durata de realizare a investiției. 

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here