Căruțe confiscate și zeci de amenzi aplicate pentru depozitarea gunoiului ilegal, la Ploiești

0
caruta-confiscata-ploiesti-politisti-locali_19e8f.jpg

caruta-confiscata-ploiesti-politisti-locali_19e8f.jpg

Chiar dacă la Ploiești este interzisă deplasarea căruțelor pe străzile din municipiu, din păcate, municipiul reședință de județ nu a scăpat de această problemă care se regăsește de multe ori în trafic, spre disperarea conducătorilor auto. Polițiștii locali au aplicat, în ultima săptămână, 11 sancțiuni după ce au depistat căruțele în trafic, dar au dat și zeci de amenzi pentru depozitarea ilegală a gunoiului.

Astfel, potrivit Poliției Locale Ploiești, „în perioada 13-22 septembrie 2019, polițiștii locali au aplicat un număr de 11 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 6000 lei, fiind luată totodată și măsura tehnico-administrativă de ridicare a 4 atelaje hipo – pentru nerespectarea prevederilor Hotărârii Consiliului Local nr. 432/2018 privind interzicerea accesului și deplasării căruțelor și vehiculelor trase sau împinse cu mâna care circulă ilegal în municipiul Ploiești”.

Căruțele au fost depistate circulând pe străzile: Gheorghe Asachi, Ana Lugojana, Tabla Buții, Sergent Gheorghe Mateescu, Negru-Vodă, Bulevardul București, Cameliei, Berzei, Romană, Buna Vestire și Mircea cel Bătrân.

Tot în ultima săptămână, zeci de ploieșteni au fost sancționați după ce au fost depistați că depozitează ilegal deșeurile pe domeniul public.

„Totodată, în cursul săptămânii trecute, au fost aplicate 53 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 27.450 lei persoanelor depistate în timp ce depozitau deșeuri de orice natură pe domeniul public al municipiului”, a mai anunțat Poliția Locală Ploiești.

caruta-confiscata_a43a6.jpg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău