Primăria Ploiești nu are bani pentru plata indemnizațiilor pentru persoanele cu handicap

0
primaria-ploiesti-bani_855d2.jpg

primaria-ploiesti-bani_855d2.jpg

Chiar dacă sumele au fost aprobate prin bugetul local, Primăria Ploiești nu dispune de bani pentru plata tuturor indemnizațiilor pentru persoanele cu handicap aflate în evidența Administrației Serviciilor Sociale Comunitare.

Din start trebuie spus că anul 2019 a fost atipic când vine vorba de sumele aflate la dispoziția municipalității ploieștene. 

Asta pentru că, față de anul trecut, din 2019, din bugetul local sunt suportate integral sumele aferente asistenților personali pentru persoanele cu handicap. În plus, de la lună la lună, numărul persoanelor cu handicap este în creștere.

Toate aceste două elemente s-au suprapus pe o situație deloc favorabilă, când vine vorba de bugetul local al Ploieștiului. 

Citește și: Primăria Ploiești este la un pas de faliment. Banii ajung numai pentru salarii până la sfârșitul anului

„Nu s-au dat banii pentru persoanele cu handicap. Am sunat la Primăria Ploiești și mi s-a spus că nu sunt lichidități”, ne-a precizat un cititor al Observatorulph.ro, derajat și de faptul că nimeni din cadrul municipalității nu a oferit detalii pe această temă.

Din lipsă de bani, numai anumite persoane cu handicap au încasat în septembrie indemnizațiile.

Situația, spun anumite surse din Primăria Ploiești, este posibil să se rezolve luni, când există promisiunea că vor fi virate sumele aferente pentru această plată.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

CLICK PENTRU A COMENTA

Comentariul tău
Numele tău