La Ploiești începe, de luni, distribuirea formularelor pentru ajutoarele de căldură

0
ajutoare-incalzire-ploiesti_625cd.jpg

ajutoare-incalzire-ploiesti_625cd.jpg

Ajutorul de încălzire se acordă pe două componente, respectiv de la bugetul de stat și de la bugetul local, pentru acoperirea unei parți din cheltuielile aferente încălzirii locuinței în perioada sezonului rece.

„Distribuirea formularelor pentru acordarea ajutoarelor de încălzire va începe luni, 23 septembrie, la sediul ASSC, de pe strada Văleni, în spatele sediul SGU Ploiești. Este vorba de ajutoarele de încălzire care se acordă, pe durata sezonului rece, pentru acoperirea unei părți din cheltuielile aferente încălzirii locuinței”, a declarat pentru Observatorulph.ro Dan Dinu, directorul ASSC Ploiești.

Sumele aferente compensației se acordă începând cu 1 noiembrie, pe durata sezonului rece, diferențiat, în funcție de veniturile înregistrate de familii și persoanele singure. 

Ajutoarele de căldură se acordă atât de la bugetul de stat, cât și de la bugetul local.

La calcului ajutorului nu se iau în considerare ajutorul social, bursele școlare, sprijinul financiar prin programul „Bani de liceu”, alocația pentru susținerea familiei, ajutoarele de stat pentru producătorii agricoli, stimulentul educațional pentru învățământul preșcolar, bursa profesională și alte venituri din activități necalificate, ocazionale (zilieri).

venituri-ajutor-încălzire_1fdcb.jpg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

CLICK PENTRU A COMENTA

Comentariul tău
Numele tău