trafic-aglomerat_3cf1a.jpg

Numărul mașinilor înregistrate la Serviciul Public Finanțe Locale Ploiești a crescut, în numai doi ani, cu peste 26.000 de autoturisme, ajungând la 101.076 de mașini.

Traficul aglomerat din Ploiești, în special la orele de vârf, ar putea fi pus pe creșterea numărului de autoturisme achiziționate la Ploiești, iar la această situație se adaugă și numărul mare de mașini din alte județe, care străbat, zilnic, orașul.

Potrivit datelor statistice oficiale, la această oră, în evidența Serviciului Public Finanțe Locale Ploiești figurează 101.076 de autoturisme, un nou record la nivelul municipiului, având în vedere că, în urmă cu doi ani, în evidențele Fiscului erau 74.780 de autovehicule.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ținând cont că populația Ploieștiului a scăzut sub 208.000 de locuitori, am putea spune că la fiecare două persoane există un autoturism.

Citește și: Aproape 75.000 de autoturisme la Ploiești. Un singur proprietar are 64 de mașini, iar doi ploieșteni au iahturi

Lucrurile stau diferit, pentru simplu fapt că există ploieșteni care dețin un număr semnificativ de mașini. În 2017, recordul era deținut de o persoană care avea 64 de autoturisme.

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

harold.jpg

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg