Indicatoare „crescute” în copaci și treceri de pietoni invizibile la Ploiești – FOTO

0
trecere-pietoni-ploiesti-trecere-pietoni_0fd41.jpg

trecere-pietoni-ploiesti-trecere-pietoni_0fd41.jpg

Conducătorii auto din Ploiești au nevoie de un simț dezvoltat de orientare când sunt la volan. Pe lângă gropile din asfalt, o altă provocare o reprezintă indicatoarele rutiere, care parcă au „crescut” în copaci, dar și trecerile de pietoni invizibile.

Ascunse printre crengile copacilor, indicatoarele rutiere au devenit o adevărată provocare pentru conducătorii auto din Ploiești.

Un astfel de exemplu este și la intersecția străzilor Elena Doamna cu Traian, unde indicatorul „trecere de pietoni” este acoperit de crengile copacilor.

Acesta nu este însă singurul caz care poate fi dat drept exemplu. În alte zone ale orașului, multe dintre indicatoarele care te îndrumă pe unde să o iei sunt amplasate într-un mod lipsit de vizibilitate sau sunt ruginite.

Problema este că nu doar indicatoarele rutiere pot fi o capcană pentru conducătorii auto. Multe dintre trecerile de pietoni au devenit invizibile, iar acest lucru se întâmplă nu doar în zonele aflate la periferia orașului, ci chiar în zona centrală, unde traficul rutier este intens. 

Oficial, potrivit unei hotărâri de Consiliu Local, responsabilitatea privind realizarea de marcaje rutiere și montarea de indicatoare a trecut în sarcina SC Servicii Gospodărire Urbană, după ce în ultimii ani acest serviciu a fost delegat prin licitație.

trecere-pietoni-ploiesti_42559.jpg

treceri-pietoni-centru_aa195.jpg

indicator-trecere-pietoni_2edc4.jpg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău