peles_647b8.jpg

Statul român se dă singur afară din Muzeul Peleș, iar ministrul Breaz se așteaptă să plătească familia regală ca să rămână deschis!, notează pe pagina de facebook parlamentarul USR Iulian Bulai.

Iulian Bulai atrage atenția asupra situației în care se află Castelul Peleș, unul dintre cele mai importante obiective turistice din Sinaia, dar și din întreaga țară.

”De luni de zile, Ministerul Culturii nu mai are contract cu Casa Regală pentru chiria ansamblului de la Peleș. Negocierile pentru prelungirea contractului trebuiau să-nceapă în martie.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Acum 2 zile a fost predată Căsuța Poartă, urmează să fie evacuat și Muzeul. Nu-l întreb pe ministrul Breaz de ce nu s-a prelungit contractul de închiriere - pentru că știu: din incompetență și nesimțire -, dar l-aș întreba altceva: așa un lucru de nimic pentru națiunea română i se pare Muzeul Peleș cât să-i fie indiferent dacă rămâne deschis sau nu?

A, și mai am o întrebare: cine-o să facă închisoare pentru lunile de utilități plătite de Minister la Peleș după ce statul român nu mai avea niciun fel de relații contractuale cu proprietarii și-și tot amâna evacuarea?”

Bulai publică și documentul care atestă fie incompetența și nesimțirea, fie reaua-voință care ar putea avea și consecințe penale.

procesverbal_8b1a4.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Claudiu Vasilescu
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Jurnalist din 1993. 10 ani de radio, 15 de TV și alternativ presă scrisă. ”Am ales presa online pentru că este singura unde nu există limite în exprimare.”
De același autor

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

harold.jpg

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg