Screenshot_2_cd52c.jpg

Unul dintre polițiștii locali a fost depistat la volan în stare de ebrietate, devenind vedetă la nivel național.

Întâlnirea primarului cu polițiștii locali a avut ca temă măsuri la nivelul Ploieștiului care vizează ordinea și liniștea publică.

Primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, în timpul discuțiilor a întrebat ce măsuri au fost luate în cazul polițistului local depistat la volan în stare de ebrietate. Ce a urmat se poate vedea în imaginea video.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Polițistul surprins la volan în stare de ebrietate a părăsit sala, iar un al doilea polițist local a fost dat afară din sală de colegi.

”Să-i puneți și fiola” a precizat Dobre, care a susținut că polițistul local depistat în stare de ebrietate a periclitat imaginea Ploieștiului.

Polițistul local depistat în stare de ebrietate la volan este în prezent în Comisia de Disciplină, iar ca măsură imediată i s-a interzis să mai circule cu autospeciala instituției.

Incidentul a avut loc în urmă cu aproximativ trei luni, când, la un control rutier, polițistul local, angajat la Compartimentul ordine și liniște publică, a fost depistat la volanul autospecialei de serviciu sub influența băuturilor alcoolice.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg