Screenshot_2_cd52c.jpg

Unul dintre polițiștii locali a fost depistat la volan în stare de ebrietate, devenind vedetă la nivel național.

Întâlnirea primarului cu polițiștii locali a avut ca temă măsuri la nivelul Ploieștiului care vizează ordinea și liniștea publică.

Primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, în timpul discuțiilor a întrebat ce măsuri au fost luate în cazul polițistului local depistat la volan în stare de ebrietate. Ce a urmat se poate vedea în imaginea video.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Polițistul surprins la volan în stare de ebrietate a părăsit sala, iar un al doilea polițist local a fost dat afară din sală de colegi.

”Să-i puneți și fiola” a precizat Dobre, care a susținut că polițistul local depistat în stare de ebrietate a periclitat imaginea Ploieștiului.

Polițistul local depistat în stare de ebrietate la volan este în prezent în Comisia de Disciplină, iar ca măsură imediată i s-a interzis să mai circule cu autospeciala instituției.

Incidentul a avut loc în urmă cu aproximativ trei luni, când, la un control rutier, polițistul local, angajat la Compartimentul ordine și liniște publică, a fost depistat la volanul autospecialei de serviciu sub influența băuturilor alcoolice.

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg