soseaua_Vestului_c1776.jpg

Șoseaua Vestului din Ploiești a fost reabilitată în momentul în care au fost înlocuite liniile de tramvai 102. Numai că, la scurt timp, au apărut primele probleme, în special la intersecția de la Ofelia, iar încet-încet, toată artera de circulație s-a umplut de gropi.

Lucrările de astupare a gropilor au început, joi, la intersecția Șoseaua Vestului - Deltei, pe sensul de mers Nord- Gara de Vest. 

Citește și: Șoseaua Vestului, refăcută cu fonduri europene, plină de gropi - FOTO

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Circulația pe o bandă de mers este blocată, iar un echipaj al Poliției Locale este prezent în zonă.

Citește și: Noi imagini cu gropile de pe Șoseaua Vestului din Ploiești, reabilitată cu fonduri europene - FOTO

„Nu sunt probleme numai aici. Soluția cea mai bună ar fi fost decopertarea, pentru că apariția gropilor relevă faptul că sunt probleme serioase cu privire la modul în care a fost efectuată modernizarea”, era de părere un locuitor din zonă.

Artera de circulație a fost reabilitată cu fonduri europene în momentul în care au fost înlocuite liniile de tramvai, iar autoritățile au dat asigurări că acestea sunt în garanție, cheltuielile pentru reparații urmând să fie suportate de constructor. 

gropi-soseaua-vestului_f82bc.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Roxana Tănase
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg