hipodromul-ploiesti_6c936.png

Hipodromul Ploiești a fost inaugurat în octombrie 2016, după aproape doi ani de lucrări. Cu o valoare de aproximativ 15 milioane de euro, fonduri europene și din bugetul local, „bijuteria” de la Ploiești se confruntă cu grave probleme încă de la inaugurare. Pista de trap a fost considerată un pericol pentru cai și, implicit pentru driveri. În plus au apărut infiltrații la nivelul clădirii, fapt care a condus la degradarea planșeelor și pereților, iar boxele de la grajduri sunt neconforme. Toate aceste aspecte au fost semnalate de Observatorulph.ro la scurt timp după inaugurare.

La aproape trei ani de la inaugurarea Hipodromului Ploiești, Primăria Ploiești intenționează organizarea unei licitații pentru desemnarea unui expert tehnic care să certifice deficiențele apărute în exploatarea singurului astfel de obiectiv din țară. 

Problemele apărute la Hipodromul Ploiești au fost semnalate de Observatorulph.ro încă de la început. Pista de trap a fost considerată un pericol pentru cai și, implicit pentru driveri, iar la data respectivă au fost efectuate mici reparații, fără un rezultat pozitiv.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: Hipodromul Ploiești, o investiție de 15 milioane de euro, fără curse omologate și fără pariuri

În plus au apărut infiltrații la nivelul clădirii, fapt care a condus la degradarea planșeelor și pereților, iar boxele de la grajduri sunt neconforme.

Citește și: Probleme la Hipodrom: Lambriuri roase de cai, sistemul de ventilație nefuncțional

Problemele identificate la scurt timp după inaugurare se regăsesc și în caietul de sarcini întocmit de Primăria Ploiești prin care se dorește achiziția de servicii de expertizare tehnică. 

„Nu este prima dată când încercăm să efectuăm această expertiză tehnică la Hipodromul Ploiești. Din păcate, până acum nu s-a prezentat nimeni. Hipodromul Ploiești are o durată de garanție de 5 ani”, a susținut primarul Ploieștiul, Adrian Dobre.

Valoarea expertizei tehnice este estimată la 67.000 de lei. 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg