finantare-proiect-maternitatea-ploiesti_8e113.jpg

Decizia de transformare a Maternității Ploiești în secție exterioară a Spitalului Județean a fost aprobată de aleșii județeni, luna trecută, cu majoritate de voturi. Separat, însă, Consiliul Județean Prahova încearcă să atragă finanțare europeană pentru extinderea, reabilitarea, modernizarea și dotarea ambulatoriului.

Valoarea proiectului legat de modernizarea ambulatoriului este estimată la 6.682.784,32 lei (inclusiv TVA), suma fiind în întregime eligibilă.

Contribuția Consiliului Județean Prahova, de 2%, este în cuantum de 133.655,71 lei, reprezentând cofinanțarea proiectului. Cel puțin așa se prevede într-un proiect de hotărâre care ar urma să fie promovat în următoarea ședință a Consiliului Județean Prahova.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Proiectul mai prevede că pe durata implementării, sumele reprezentând cheltuieli conexe vor fi aprobate prin hotărâre a
Consiliului Județean Prahova.

Citește și: Aleșii județeni au aprobat desființarea Spitalului de Obstetrică Ginecologie și transformarea în secție a Județeanului

Promovarea proiectului de hotărâre vine la scurt timp după ce aleșii județeni au aprobat, cu majoritate de voturi, transformarea Maternității în secție exterioară a Spitalului Județean Ploiești.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg