MAIN_GUNOI_bbe0f.JPGStimate autorități locale, dornice de imagine și care nu știți ce să mai faceți pentru binele ploieșteanului, vă invităm să vă fotografiați într-un decor…de vis. Este colorat, este întins, este mirositor, este reprezentativ pentru Ploiești și este chiar sub nasul vostru! Da, în pasajul din centru!

La doi pași de Palatul Administrativ și la vreo trei-patru de Primăria Ploiești, pasajul pietonal din centrul orașului reflectă starea cu care se confruntă acest municipiu de luni bune, Maldăre de gunoaie zac chiar la scările care duc spre Palat.

Vântul, oamenii străzii le-au împrăștiat, iar mirosurile și imaginea dezolantă de izbesc de departe. Asta pentru cine mai merge pe jos… Nu-i bănuim pe reprezentanții locali de așa ceva. Nu de alta, dar dacă ai fi printre polii de decizie, nu cred că ai putea trece nepăsător pe lângă această imagine din buricul târgului.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Gurile de scurgere au fost ridicate, pe alocuri umplute cu mizerii, iar în alte părți grătarele au luat probabil drumul fierului vechi. Cât despre cum arată scările, am mai scris și cu alte ocazii, dar degradarea își pune amprenta cu fiecare zi. Aproape că nu este treaptă care să n-aibă porțiuni de gresie fisurată sau spartă de-a binelea.

Oare așa gaură mare să lase în buget o investiție în acest pasaj?! Sau trebuie să vină președintele Iohannis să avem și aici trepte renovate și colorate sau vreun membru al Guvernului ca mai-marii din administrația locală să găsească bani, timp și interes să facă un pic de curățenie?!

FOTO:

WhatsApp-Image-2019-09-06-at-150609
WhatsApp-Image-2019-09-06-at-150608
WhatsApp-Image-2019-09-06-at-150608-3
WhatsApp-Image-2019-09-06-at-150608-2
MAIN-GUNOI

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg