spfl-ploiesti_1d8d8.jpg

Ploieștenii cu datorii la bugetul local pot scăpa din acest an de dobânzi, în cazul achitării sumelor restante de anul trecut. La Ploiești s-a aprobat acordarea unor facilități fiscale către contribuabilii care înregistrează debite la bugetul local, în sensul anulării accesoriilor înregistrate în cazul obligațiilor bugetare principale restante la 31 decembrie 2018.

„Facilitatea fiscală acordată constă în scutirea integrală a majorărilor de întârziere aferente debitului principal restant la data de 31 decembrie 2018, cu condiția achitării debitului principal, la zi, până la data de 15 decembrie 2019”, a anunțat Serviciul Public Finanțe Locale Ploiești, care a precizat că scutirea integrală a majorărilor de întârziere se acordă pentru debitele restante aferente impozitului/taxei pe clădiri, a impozitului/taxei pe teren și a impozitului asupra mijloacelor de transport.

Citește și: Facilități fiscale pentru ploieștenii cu datorii la bugetul local - proiect

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Pentru a beneficia de această facilitate fiscală, contribuabilul trebuie să aibă achitate toate obligațiile bugetare, la zi, inclusiv amenzile contravenționale”, a anunțat SPFL Ploiești.

Ploieștenii interesați de procedura de acordare a facilităților fiscale se pot adresa la sediul Serviciului Public Finanțe Locale, situat pe Bulevardul Independenței nr.16 -Serviciul Stabilire Impozite și Taxe Persoane Juridice, Serviciul Stabilire Impozite și Taxe Persoane Fizice – Centru și Biroul Evidență Auto și la Serviciul Stabilire Impozite și Taxe Persoane Fizice – Vest și Serviciul Urmărire și Încasare Creanțe Bugetare - situate pe Șoseaua Vestului nr.19.  De asemenea, pentru informații privind procedura de acordare a facilităților fiscale, puteți consulta site-ul nostru www.spfl.ro sau puteți accesa pagina de facebook a Serviciului Public Finanțe Locale.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg