locuințe-vanzare-anl-ploiesti-regulament_3fbf5.jpg

Primăria Ploiești se pregătește să scoată la vânzare locuințele ANL, care pot fi cumpărate, inclusiv în rate, de actualii chiriași. Municipalitatea vrea să includă în prețul de vânzare un comision de 1% din valoarea apartamentului, pentru acoperirea cheltuielilor de promovare și publicitate imobiliară.

Primăria Ploiești a lansat în dezbatere publică, pe site-ul municipalității, un regulament pentru vânzarea locuințelor ANL.

Conform propunerii, locuințele ANL pot fi achitate integral, la data încheierii contractului de vânzare, sau în rate, cu obligația de achitare a unui avans în cuantum de 15% din valoarea apartamentului.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Potrivit regulamentului propus, municipalitatea vrea să includă în prețul final de vânzare un comision de 1% din valoarea fiecărui apartament, pentru acoperirea cheltuielilor de promovare și publicitate.

În cazul achitării în avans, în totalitate sau parțial, a ratelor rămase, valoarea de vânzare cu plata în rate va fi diminuată cu contravaloarea dobânzii calculate prin diferența dobânzii inițiale și a celei aplicate la noua valoare rămasă de achitat.

Regulamentul de vânzare produs poate fi studiat pe site-ul Primăriei Ploiești, secțiunea Consiliul Local - proiecte (Vezi AICI).

Foto cu caracter ilustrativ

locuinte-anl-vanzare-ploiesti_49377.jpg

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg