consiliul-judeteanprahova_d1a2d.jpg

Asocierea constă în alocarea, de ambele părți, de finanțare pentru derularea proiectului. De data aceasta, Consiliul Județean Prahova a sărit în ajutorul Primăriei Ploiești, cu 4 milioane de lei.

Contractul de asocierea vizează strict alocarea. în 2019, de fonduri, de către cele două părți semnatare, respectiv Consiliul Județean și Primăria Ploiești.

Potrivit proiectului aprobat joi, cu majoritate de voturi, contribuția Consiliului Județean Prahova ar urma să fie de 4 milioane de lei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Municipalitatea ar urma să contribuie cu peste 8,4 milioane de lei, fondurile urmând să fie repartizate pe durata a trei ani, respectiv 6.500 de lei în 2019, 4,9 milioane de lei în 2020 și peste 3,5 milioane de lei în 2021.

Citește și: Centrul de radioterapie cu energii înalte de la Ploiești: buncăre, simulator cu cameră de comandă, săli de așteptare și spații bistro-cafe

Asocierea a fost propusă în contextul în care, în lipsă de finanțare, municipalitatea ploieșteană risca să piardă proiectul derulat cu fonduri europene. 

Citește și: Consiliul Județean Prahova a alocat 4 milioane de lei pentru construirea unui laborator de radioterapie pentru tratarea cancerului, la Ploiești - VIDEO

Conform angajamentelor asumate, municipalitatea trebuie să construiască o clădire în care să funcționeze viitorul laborator, dotările urmând să fie suportate de Banca Națională pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BIRD).

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg