lucrari-scoala-1-ploiesti_c0b5d.jpg

Lucrările au demarat în 2017, însă contractul a fost reziliat un an mai târziu după ce specialiștii din cadrul Consiliului Județean Prahova au constatat depășirea termenului din graficul stabilit.

După rezilierea contractului, Consiliul Județean Prahova și-a exprimat intenția de a relua lucrările. Singura problemă este că, de data aceasta, valoarea viitorului contract aproape că s-a dublat.

Citește și: Consiliul Județean vrea să reia lucrările pentru construirea Școlii speciale nr. 1 Ploiești. Valoarea estimativă este acum aproape dublă

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Astfel, potrivit indicatorilor tehnico-economici aprobați de aleșii județeni, valoarea estimativă a contractului a ajuns să fie de peste 8 milioane de lei.

Totodată a fost reluată licitația pentru desemnarea unui nou constructor. De data aceasta, la licitație au fost depuse cinci oferte, urmând ca, în perioada imediat următoare, să aibă loc evaluarea acestora.

Școala urmează să fie construită lângă sediul DGASPC Ploiești, iar în acest moment lucrările sunt la stadiul de fundație.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg