spitalul-judetean-ploiesti-concurs-manager_bca54.jpg

La aproape cinci luni de la vizita, în miez de noapte, a ministrului Sănătății, Sorina Pintea, la Spitalul Județean Ploiești, nu s-a reușit desemnarea, prin concurs, a unui nou manager, în ciuda faptului că până acum au fost organizate două astfel de selecții. Ultima dată, examenul a fost anulat după ce un membru din comisia de examinare a absentat.

După vizita ministrului Sănătății, Sorina Pintea, din luna martie, la Spitalul Județean Ploiești, conducerea unității medicale și-a dat demisia, cu mențiunea că managerul a rămas în funcție până la organizarea unui concurs pentru desemnarea unei noi conduceri.

Citește și: Control în miez de noapte la Spitalul Județean Ploiești. Ministrul Sănătății a venit personal. Se lasă cu demiteri! - VIDEO

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: Criză la spitalul județean Ploiești. Managerul, directorul medical și cel de îngrijiri au demisionat

De la controlul ministrului Sănătății au trecut aproape cinci luni, timp în care Consiliul Județean a scos la concurs, de două ori, postul de manager. însă fără rezultat.

Citește și: Niciun candidat până acum pentru funcția de manager la Spitalul Județean Ploiești

La prima selecție nu s-a prezentat nimeni, iar ia doua oară concursul a fost anulat, potrivit unor surse medicale, după ce unul dintre membrii comisiei de examinare a absentat.

Cum regulamentul de organizare a concursului nu a prevăzut și o astfel de situație, Consiliul de Administrație de la Spitalul Județean Ploiești trebuie să se reunească pentru a desemna o nouă comisie de concurs, urmând ca, în perioada imediat următoare, să fie organizată o nouă procedură. 

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg