spitalul-judetean-ploiesti-concurs-manager_bca54.jpg

La aproape cinci luni de la vizita, în miez de noapte, a ministrului Sănătății, Sorina Pintea, la Spitalul Județean Ploiești, nu s-a reușit desemnarea, prin concurs, a unui nou manager, în ciuda faptului că până acum au fost organizate două astfel de selecții. Ultima dată, examenul a fost anulat după ce un membru din comisia de examinare a absentat.

După vizita ministrului Sănătății, Sorina Pintea, din luna martie, la Spitalul Județean Ploiești, conducerea unității medicale și-a dat demisia, cu mențiunea că managerul a rămas în funcție până la organizarea unui concurs pentru desemnarea unei noi conduceri.

Citește și: Control în miez de noapte la Spitalul Județean Ploiești. Ministrul Sănătății a venit personal. Se lasă cu demiteri! - VIDEO

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: Criză la spitalul județean Ploiești. Managerul, directorul medical și cel de îngrijiri au demisionat

De la controlul ministrului Sănătății au trecut aproape cinci luni, timp în care Consiliul Județean a scos la concurs, de două ori, postul de manager. însă fără rezultat.

Citește și: Niciun candidat până acum pentru funcția de manager la Spitalul Județean Ploiești

La prima selecție nu s-a prezentat nimeni, iar ia doua oară concursul a fost anulat, potrivit unor surse medicale, după ce unul dintre membrii comisiei de examinare a absentat.

Cum regulamentul de organizare a concursului nu a prevăzut și o astfel de situație, Consiliul de Administrație de la Spitalul Județean Ploiești trebuie să se reunească pentru a desemna o nouă comisie de concurs, urmând ca, în perioada imediat următoare, să fie organizată o nouă procedură. 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg