abonament-scumpire-bilet-tce_98119.jpg

Abonamentele TCE nenominale pe toate traseele pentru o zi vor fi mai scumpe. cel puțin așa prevede un proiect de hotărâre de Consiliu Local, propus a fi analizat în ședința de la finele lunii august.

Propunerea vizează majorarea tarifelor pentru abonamentele nenominale, pentru o zi, de la 6 lei la 8 lei, cu TVA inclus,.Măsura este justificată, potrivit proiectului, ca urmare a influenței indicelui de creștere al prețului de consum la principalele elemente de cheltuială față de nivelul existent, respectiv 3,79%.

Totodată valoarea unui bilet de călătorie achiziționat prin SMS ar putea să ajungă, dacă proiectul este aprobat, la 0,45 euro fără TVA. Asta ar însemna o scumpire a biletelor achiziționate prin SMS, având în vedere creșterea euro.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Societățile comerciale, potrivit proiectului, vor beneficia, însă, de o bonificație de 10% la achiziționarea de cel puțin 100 de abonamente pentru angajații din Ploiești.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg