Alegeri prezidențiale 2019. Primăria Ploiești vrea să cumpere cabine de vot și urne – FOTO – document

0
alegeri-ploiesti_785b7.jpg

alegeri-ploiesti_785b7.jpg

Rectificarea de buget aprobată la Ploiești a venit și cu o suplimentare a fondurilor pentru organizarea alegerilor prezidențiale din 2019. Banii sunt destinați pentru achiziționarea de cabine de vot, de urne și de panouri pentru afișajul electoral, dar și pentru alte cheltuieli care au legătură cu cele două tururi de scrutin.

Suma inițială prevăzută în bugetul local la capitolul alegeri era de 100.000 de lei, însă fondurile au fost suplimentate cu încă 250.000 de lei.

Banii sunt destinați pentru achiziționarea de cabinete de vot, de urne, de panouri pentru afișajul electoral, dar și pentru transportul la și de la secțiile de votare a președinților și locțiitorilor, precum și pentru personalul de la pază.

În plus, potrivit unui referat în baza căruia au fost prevăzute sumele, vor exista fonduri și pentru plata chiriei a două spații unde vor funcționa două secții de votare, precum și pentru achiziționarea de rechizite.

Alegerile prezidențiale din 2019 urmează să se desfășoare pe 10 noiembrie, primul tur de scrutin, și pe 24 noiembrie, al doilea tur.cheltuieli-alegeri-presedinte-romania_4fdd9.jpg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău