pasaje-subterane_94aae.jpg

Aleșii locali ploieșteni au aprobat, vineri, rectificarea listei de investiții din creditul de la Exim Bank și rectificarea bugetului. Pe listă figurează și finanțarea lucrărilor de modernizare și reabilitare pentru pasajele pietonale subterane din Bariera București. 

Comisia de Autorizare a Împrumuturilor Locale a luat act de notificarea transmisă de Primăria Ploiești, prin care se solicita modificarea listei de investiții, prin introducerea a două noi obiective, respectiv reabilitarea și modernizarea celor două pasaje subterane din Bariera București și modernizarea Cartierului Buna Vestire, respectiv a străzilor Petru Mușat, Sudorului, Vânători, Soveja, Lupeni, Prut, Spătari, Plevnei și Alexandru cel Bun.

Revenind la cele două pasaje, lucrările de reabilitare ar fi trebuit să înceapă anul trecut, când erau de altfel prevăzute fondurile pentru investiție.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Numai că, după organizarea licitației, municipalitatea ploieșteană nu a mai putut semna contractul cu firma câștigătoare, pentru că între timp, în baza unei rectificări de buget, banii au fost direcționați către alte capitole de investiții. 

Citește și: Peste 7,4 milioane de lei, valoarea estimativă pentru amenajarea celor două pasaje subterane din Bariera București

Semnarea contractului a fost amânată și la începutul acestui an, tot din lipsă de finanțare. Vestea bună vine de abia acum, la finele lunii august.

Aleșii ploieșteni au aprobat, vineri, rectificarea listei de investiții aferentului împrumutului contractat de municipiul Ploiești de la Exim Bank, dar și rectificarea bugetului municipalității, de data aceasta fiind prevăzute fondurile și pentru modernizarea celor două pasaje subterane. 

Pasajele subterane au fost închise în urmă cu mai bine de un deceniu, din cauza infiltrațiilor.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg