gunoi_malul_rosu_e84ae.jpg
În curând, Ploieștiul are toate șansele să fie premiat la categoria „Cel mai murdar și împuțit oraș al României“! Maldărele de gunoaie și duhoarea pe care o au de suportat, zilnic, îi determină pe ploieșteni să recurgă la tot felul de măsuri.

Unii reclamă, alții protestează, alții sunt deciși să nu mai plătească facturile către Rosal, în timp ce alții ne cer sprijinul pentru că au nevoie disperată de un strop de aer curat.

Este și situația unui localnic din cartierul Malu Roșu, care ne-a trimis o imagine cu omniprezentul maldăr de gunoi. Omul locuiește pe strada Râșnovenilor și de câteva zile îi este imposibil să deschidă geamul pentru a aerisi. Temperaturile ridicate au transformat zona într-un adevărat focar de infecție. Muștele sunt și ele prezente, iar cât de curând, din cauza mizeriei de la tot pasul, ploieștenii se așteaptă la o invazie de șoareci și șobolani.

Un alt ploieștean ne-a surprins însă și un tablou al nesimțirii, unde autor este un ploiștean mai comod din fire, care în loc să-și ducă sacul de gunoi la ghenă, a preferat să-l lase lângă unul dintre coșurile stradale.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Foto:

strada Râșnovenilor:
gunoi_malul_rosu_24b1e.jpg

B-dul Republicii:
b-dul_Republicii_ad0ed.jpg

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg