primaria-ploiesti-reducere-personal_a9cc5.jpg

Primăria Ploiești se confruntă cu o situație critică atunci când vine vorba de bugetul local. În lipsă de fonduri, administrația locală ia în calcul două variante, fie reducerea personalului, fie diminuarea salariilor la nivelul celor din 2018. 

Propunerea de reducere a cheltuielilor salariale vine în contextul în care municipalitatea, dar și instituțiile din subordinea Consiliului Local întâmpină numeroase dificultăți cu privire la finanțare.

În aceste condiții, la nivelul Primăriei Ploiești se discută despre o posibilă reducere a cheltuielilor salariale, fiind avansate două variante: fie reducerea de personal, fie diminuarea salariilor la nivelul anului 2018.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: Cât câștigă un director din Primăria Ploiești, după majorarea de salariu

Propunerea are ca termen de analizare data de astăzi, când șefii direcțiilor din cadrul Primăriei Ploiești trebuie să prezinte o decizie finală pe această temă. 

Citește și: Restructurări la Consiliul Județean Prahova și la Spitalul de Obstetrică Ginecologie Ploiești. Anunțul șefului CJ - VIDEO

Primăria Ploiești nu este singura instituție din Prahova care analizează o astfel de măsură. O analiză similară are loc, în prezent, la Consiliul Județean Prahova.

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Roxana Tănase
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg