sens-giratoriu-bucov_3149a.jpg

CNAIR a amenajat, provizoriu, sensul giratoriu de la intersecția DN1A cu DN1B. Inițial, Primăria Ploiești s-a lăudat că va efectua lucrarea, însă între timp municipalitatea a rămas fără bani.

Lucrările de la intersecția DN1 B cu DN1A au fost realizate de CNAIR, după ce Primăria Ploiești a solicitat sprijin Ministerului Transporturilor.

„Sensul giratoriu de la intersecția DN1B cu DN1A a fost amenajat provizoriu prin montarea de prefabricate din beton”, a precizat Ion Ciobanu, șeful Secției de Drumuri Naționale Ploiești

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: Primăria nu are bani pentru giratoriul rușinii din Bariera Bucov. Ar dori ca sensul giratoriu să fie făcut de Ministerul Transporturilor

Inițial, Primăria Ploiești a anunțat că va realiza sensul giratoriu și chiar a efectuat mai multe studii de fezabilitate. Cum proiectul viza inclusiv exproprieri în zonă, procedură considerată costisitoare, municipalitatea a reluat corespondența cu Ministerul Transporturilor și a solicitat sprijin pentru această lucrare. 

Imagini din timpul lucrărilor de amenajare provizorie a sensului giratoriu de la Bucv

sens-bucov-prefabricate_aefe5.jpg

lucrari_381fc.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Roxana Tănase
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg