festiival-ploiesti-alfabetul-convietuirii_5be13.jpeg

Evenimentul va avea loc în perioada 20 - 22 septembrie, iar până atunci autoritățile trebuie să se mobilizeze pentru că, în caz contrar, Ploieștiul riscă să se facă de râs, din cauza gunoaielor stradale, și în fața străinilor care participă la festival.

Chiar dacă Primăria Ploiești are parte de mai multe constrângeri financiare, iar instituțiile din subordinea Consiliului Local au rămas fără bani, municipalitatea nu renunță la Festivalul Interetnic.

Citește și: Primăria Ploiești este la un pas de faliment. Banii ajung numai pentru salarii până la sfârșitul anului

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cu aproape o lună înainte de desfășurarea evenimentului, Primăria Ploiești a demarat deja licitația pentru închirierea unei scene cu sonorizare, video și lumini.

Valoarea estimată a achiziției este 42.016 lei, fără TVA, sursa de finanțare fiind bugetul local. Bugetul alocat anul trecut pentru acest eveniment a fost de 100.000 de lei.

Ca în fiecare an, evenimentul va avea loc pe Bulevardul Independenței din Ploiești. Dar până atunci, ploieștenii speră că municipalitatea se va mobiliza și va reuși să strângă gunoaiele de pe străzi pentru a nu ne face de râs în fața străinilor care vor participa la eveniment.

Foto cu caracter ilustrativ

festival-interetnic_e0d8d.jpeg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg