ceccar-salaj-cursuri-de-pregatire-profesionala-a2745_438d9.jpg

În ultimii ani, funcționarii din administrația locală s-au școlarizat în diverse stațiuni de pe litoralul românesc sau de la munte. Așa cum era de așteptat, foarte puțini angajați din primării erau prezenți la cursurile de perfecționare, preferând o baie în mare sau o plimbare pe cărări de munte. Iar asta se vede în nivelul scăzut de pregătire al funcționarilor.

Din acest motiv, un antreprenor s-a riscat să organizeze un curs de trei zile pentru funcționari privind Codul administrativ, în Sala Europa a Palatului Administrativ din Ploiești.

Evenimentul este organizat de compania Faxmedia Consulting, furnizor de servicii de formare profesională pentru administrația publică, iar lectorul cursului este unul dintre specialiștii care au participat la elaborarea Codului Administrativ.

Suntem curioși să vedem câți funcționari se vor înghesui să participe la aceste cursuri, mai ales că sunt vizate modificări legislative importante, unele chiar de substanță, iar timpul până la aplicarea acestora este scurt!

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg