50d00f49-4d07-4929-ad8a-651e02fdfcfe_b3a98.jpg

Alina Mihaela Istrătescu Frățilă a fost purtător de cuvânt al municipalității ploieștene din mandatul primarului Emil Calotă. A rezistat în mandatele Volosevici, Bădescu și Dobre. Pentru că venea din mandatul unui primar PSD, Volsevici și Dobre au încercat să o schimbe. Alina a rezistat mai abitir decât coafura peste care s-a aplicat un fixativ de calitate. 

Acum este șefa Direcției de Comunicare, mai precis Director Executiv al acestui departament. Cu alte cuvinte, tot ce ține de activitatea și imaginea Primăriei trece prin mâna Alinei. 

Și cum nici cel mai bun expert în comunicare nu ar putea să cosmetizeze imaginea dezastruoasă a Ploieștiului, șefa de la comunicare a decis să le arate primarului, viceprimarilor și consilierilor locali cum se face treabă, în cazul în care un oraș este administrat de oameni competenți.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Alina Istrătescu a postat pe pagina personală de facebook câteva imagini dintr-o toaletă publică din Sibiu, însoțite de următorul text: Toaletă publică în Sibiu. Fără TAXĂ!!! Cu 1 salariat care face tot timpul curat. La ei se poate...La Ploiești...”

A fost însă mult mai convingătoare, alegând statusul:Alina Mihaela Istratescu Frățilă se simte sătulă până peste cap.”

Așadar, dacă și omul care se ocupă de imaginea Primăriei Ploiești a ajuns să se sature până peste cap, ce ar putea să mai adauge ploieșteanul de rând?

PS: Nu știm cât succes va avea, în cazul în care și-a propus să le deschidă mințile șefilor ei, însă o putem consola cu faptul că nici pe noi nu ne-au luat în seamă, în tentativele similare, pe care le-am publicat AICI sau AICI.

50d00f49-4d07-4929-ad8a-651e02fdfcfe_60889.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Mihai Popescu
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg