sgu-ploiesti-activitate_d70e8.jpg

În plin scandal legat de lipsa de finanțare pentru anumite instituții din subordinea Consiliului Local Ploiești, SGU a primit un cadou din partea municipalității. Societatea Servicii Gospodărire Urbană va administra parcarea de la sediul Primăriei, dar va executa, suplimentar, o serie de lucrări pe domeniul public.

La fel ca multe alte instituții din subordinea Consiliului Local, SGU se confruntă cu o situație financiară deosebită.

Citește și: Primăria Ploiești și instituțiile din subordine acumulează datorii. Executorii judecătorești amenință cu blocarea conturilor

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Prima speranță pentru redresare a fost rectificarea de buget, însă aceasta a întârziat, în condițiile în care de abia săptămâna aceasta a fost aprobată la nivel național.

Citește și: Cifrele dezastrului economic de la Ploiești. Serviciile publice rămân fără finanțare din luna august

Prin urmare, pentru a acumula capital, aleșii locali au aprobat diversificarea activității SGU, prin lărgirea paletei de servicii. Una dintre noile noile atribuții ar fi aceea de a efectua marcaje stradale. În plus, SGU a primit în administrare și parcarea de la sediul Primăriei Ploiești, iar mai nou se va ocupa și de confecționarea, montarea și demontarea de mobilier urban.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg