Ploiesti-dezastru_c8f75.jpg

Gropi, parcări neîngrijite, gunoaie, locuri de joacă abandonate, treceri de pietoni șterse, lucrări nefinalizate și multe bile... De la un capăt la altul, Ploieștiul arată jalnic. Astăzi, mai mult ca oricând, în prima zi a mini-vacanței, imaginea dezolantă a fost evidentă. 

În prima zi a mini-vacanței, orașul parcă a fost părăsit. Doar la câteva terase mai vedeai puțină agitație. În zona centrală era aceeași monotonie ca la periferie. 

Trecerile de pietoni abia se mai zăresc. În zona Halelor Centrale poți să constați cât a decăzut orașul. Parcările sunt pline de gropi.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Inclusiv clădirea considerată monument istoric, imobilul Halelor Centrale, are un aspect jalnic. Undeva, pe acoperiș, o prelată stă să pice, iar tencuiala a început să se desprindă bucată cu bucată...

Parcometrele sunt murdare la propriu sau nefuncționale, iar stația de la Coreco se transformă peste noapte în toaletă publică.

Întreaga zonă este mizerabilă. Străzile sunt pline de praf și ciuruite de gropi. Aceeași imagine dezolantă a pus stăpânire și pe cartierele orașului.

În prima zi a mini-vacanței orașul parcă a fost părăsit. Pe Bulevardul Republicii doar din când în când zăreai un autoturism. În Parcul Mihai Viteazul flutură, decolorat, steagul României.

Peste tot constați că infrastructura este de fapt o glumă proastă. La fel ca și promisiunile, din patru în patru ani, ale aleșilor...

Gropi - Mihai Bravu

gropi_ab811.jpg

Bulevardul Republicii

Bulevardul_Republicii_25a5b.jpg

Gunoaie stradă

mizeie_cd7c2.jpg

Steagul României din Parcul Mihai Viteazul

steag-parcul-mihai-viteazul_9d24f.jpg

Halele Centrale

halele-centrale_c2b1b.jpg

acoperiș-hale_ec44b.jpg

Parcare zona centrală

parcare-zona_centrala_4d942.jpg

Parcometre

parcometru_defect_bb2d8.jpg

Fântâna arteziană de lângă Hotelul Prahova

fantana-arteziana_513dc.jpg

Ploiești - orașul „bilelor” negre

bile_e4cb0.jpg

iarba-bile_ec840.jpg

Cartierul Mihai Bravu - Așa-zisa trecere 3 D

trecere-3-d_d762c.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg