Elevii prahoveni vor primi la școală lapte UHT, iaurt, corn și măr

0
lapte-corn-prahova_4ccd0.jpg

lapte-corn-prahova_4ccd0.jpg

Preșcolarii și elevii claselor I – VIII din Prahova vor primi în anul școlar 2019 – 2020 produse diversificate pe zile.

Aproximativ 75.000 de copii din Prahova vor fi beneficiari ai programului „lapte și corn” în anul școlar 2019 – 2020.

Consiliul Județean și Inspectoratul Școlar Prahova se pregătesc de semnarea acordului cu furnizorii produselor alimentare, în baza contractului parafat în 2018, care are o valabilitate de doi ani.

La acea dată, câștigătoare au fost desemnate trei asociații de firme. Astfel, pentru primul lot care vizează distribuția de produse de panificație câștigătoare a fost desemnată asocierea Lido Gîrbea – Voipan -Agrosemcu – Oltina Impex Prod Com.

Pentru al doilea lot – privind distribuția de lapte și produse lactate – câștigătoare a fost asocierea Lido Gîrbea – Voipan Sil – Agrosemcu – Simultan – Oltina Impex Prod Com.

Pentru cel de-al treilea lot, pentru distribuția de fructe, a fost desemnată câștigătoare asocierea Lido Gîrbea – Pol Fruct – Voipan Sil -Agrosemcu – Oltina Impex Prod Com.

În anul școlar 2019 – 2020 produsele vor fi diversificate pe zile (două zile lapte UHT și corn, o zi iaurt și corn, două zile măr și corn), 

Prețul fiecărui produs este de 0,8 lei fără TVA pentru lapte UHT și iaurt, 0,52 lei fără TVA pentru corn, 0,55 lei fără TVA pentru măr. 

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău