malu-rosu-gunoaie-ploiesti_e6ab5.jpg

Duminică a fost o zi de vară autentică, iar la Ploiești mercurul în termometre a urcat la 32 - 34 de grade Celsius. Pentru ploieștenii care n-au plecat în drumeție, vremea frumoasă nu a fost, însă, un motiv de bucurie. Din cauza gunoaielor de la ghene și mirosurilor pestilențiale, oamenii au fost nevoiți să se baricadeze în casă. Mai în glumă mai în serios, aleșii locali sunt invitați să-și facă un selfie lângă munții de gunoaie. Cu siguranță pagina de Facebook se va „anima” de comentarii.

Prima oprire poate fi în cartierul Malu Roșu. Ghenele sunt pline ochi, iar în jurul platformelor zac abandonate deșeurile menajere.

malu-rosu-gunoaie-ploiesti_519d6.jpg

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

O altă destinație de weekend pentru aleși ar putea fi strada Aleea Găgeni. „Au în venit, au văzut și au plecat. Nu a fost ridicat gunoiul menajer”, au povestit supărați cei care sunt sătui să asculte tot soiul de promisiuni că problema va fi rezolvată. 

strada-aleea-gageni_e4890.jpg

O altă oprire poate fi la blocul 135, situat pe strada Aleea Iezerului. Ghena blocului s-a dovedit neîncăpătoare. Așa că, deșeurile menajere sunt răspândite acum peste tot. 

gunoi_d7e1c.jpg

În fine, o ultimă oprire ar putea să fie pe strada Cazărmii din Ploiești, unde există o situație mai aparte, având în vedere că  aici, din păcate, de vină sunt cei care au abandonat deșeurile voluminoase. Saltelele și obiectele de mobilier nu la ghenă pot fi duse. Aceste obiecte voluminoase pot fi ridicate de către operatorul de salubritate pe bază de comandă. 

gunoaie-ploiesti-ghene_c5009.jpg

La final, am putea spune că destinația de weekend poate continua și în alte cartiere ale Ploieștiului, pentru că orașul oricum este sufocat de gunoaie.

gunoaie_6bcc1.jpg

malu-rosu-gunoaie_c2453.jpg

gunoaie_5766a.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg