scandal-consiliul-judetean-prahova_211d5.jpg

Numirea directorului interimar la nou înființata structură a Consiliului Județean Prahova, Clubul Sportiv „Activ Prahova - Ploiești”, a stârnit un  val de reacții din partea liberalilor. Asta după ce aleșii au aflat că Bianca Radu, persoana nominalizată pentru acest post, este fost director economic la un centru din Pucheni, din subordinea DGASPC Prahova.

Președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, a explicat că numirea are loc pe o perioadă interimară de șase luni, până la organizarea concursului de ocupare a postului.

„Pentru o perioadă de șase luni, așa cum v-am spus, nu-mi doresc să avem costuri cu acest club. Din acest motiv vă propun o persoană care este deja angajată în cadrul Consiliului, pe un alt post, să fie desemnată pentru șase luni ca director interimar astfel încât costurile instituției să rămână aceleași. Bine, o să fie o diferență, pentru că acum salariul este undeva la 3.700 - 3.800 și salariul de director interimar este de 5.500”, a susținut Bogdan Toader, referindu-se la salariul net, nu cel brut care poate ajunge la peste 10.000 de lei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Președintele Consiliului Județean Prahova a anunțat și care este persoana propusă pentru această funcție, precizând că este vorba de Bianca Radu. „care a fost director economic la centrul de la Pucheni și s-a transferat la noi, la Administrativ, la Administrare Patrimoniu”.

Vestea nu a fost primită cu prea multă bucurie, primii care au comentat fiind liberalii, care nu au văzut nicio legătură între clubul sportiv și centrul de la Pucheni, din subordinea DGASPC Prahova.

„Vom ține concurs (...) Se va ocupa (n.r. noul director) de acte, de întocmirea actelor și ordinelor de plată. Nu va fi antrenor”, a susținut Bogdan Toader.

Ulterior, au fost făcute mai multe precizări cu privire la studiile și funcțiile deținute de Bianca Radu, care, din păcate nu era prezentă în sală, explicându-se că, de fapt, pentru partea sportivă de specialitate va exista un „contract de activitate sportivă și se realizează printr-un staff”. De aici însă discuțiile din ședința Consiliului Județean Prahova au explodat.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg