consiliul-judetean-prahova-scandal_ca215.jpg

Ședința de miercuri a Consiliului Județean Prahova nu a fost lipsită de replici dure. Liberalii și-au adus aminte de modul în care au fost repartizate fondurile pentru parteneriatele cu localitățile din Prahova și au susținut că banii au ajuns, cu predilecție, la primăriile conduse de edilii PSD.

Tot scandalul a plecat de la dorința Consiliului Județean Prahova de a înființa și finanța, începând din acest an, un club sportiv. Este vorba de noua structură înființată în subordinea Consiliului Județean Prahova, respectiv Clubul Sportiv „Activ Prahova - Ploiești”. 

Pe ordinea de zi a ședinței au figurat de altfel două proiecte care au avut legătură cu noua structură din subordinea Consiliului Județean Prahova, iar liberalii au solicitat detalii cu privire la sumele care vor fi alocate pentru finanțarea noului centru., însă nu au ratat ocazia de a aminti că, la ultima ședință, fondurile alocate pentru parteneriate au fost distribuite, cu predilecție, către primarii PSD, numai 14% din suma totală fiind repartizată localităților unde edilii sunt PNL.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: Repartizarea banilor pentru localități, cu scandal. Liberalii au absentat în semn de protest

Social-democrații au susținut, în schimb, că banii au fost repartizați localităților unde aleșii locali au depus proiecte.

Liberalii nu au votat proiectele care au avut legătură cu noul club sportiv și nu au fost de acord nici cu repartizarea sumei de 300.000 de lei pentru finanțarea unor lucrări în Republica Moldova, pentru subproiectul „Lucrări civile la Liceul Teoretic Vasile Coroban”, din Raionul Glodeni.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg