postare-facebook_bca5e.png

Întors recent din concediu, de la mare, viceprimarul municipiului Ploiești, Cristian Ganea, a anunțat miercuri seară, pe pagina de Facebook, că „începem curățenia adevărată a Ploieștiului!”. În urmă cu două săptămâni, primarul Adrian Dobre anunța marea curățenie.

După luni în care municipiul a fost, la propriu, sufocat de gunoaie, viceprimarul Cristian Ganea susține că a stabilit „primele măsuri pentru ca Ploieștiul să redevină un oraș curat”. 

„Începem curățenia adevărată a Ploieștiului! După luni de zile în care orașul a fost sufocat de gunoaie, la Primăria Ploiești a avut loc prima ședință a Comisiei pentru identificarea soluțiilor pentru îmbunătățirea salubrității căilor publice. Alături de Raul Petrescul, directorul RASP Ploiești, de colegul meu consilierul local George Botez și de reprezentanți ai direcțiilor din primărie am stabilit primele măsuri pentru ca Ploieștiul să redevină un oraș curat. Cu ajutorul buldoexcavatoarelor, astazi, au fost curățate mai multe platforme de gunoi. Continuăm și ne vom opri doar atunci când ploieștenii se vor declara mulțumiți de curățenia municipiului”, a anunțat viceprimarul Ganea pe pagina de socializare.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

După un asemenea anunț, comentariile nu au întârziat să apară, în condițiile în care cetățenii se plâng de luni bune de mizeria și  de mirosurile pestilențiale de la ghene.

Curios sau nu, inclusiv primarul Adrian Dobre a avut la finele lunii iunie un anunț asemănător, tot pe pagina de socializare. La acea dată, edilul anunța că începe curățenia în câteva cartiere ale orașului. 

Foto sursă- Facebook viceprimar Cristian Ganea, Adrian Dobre

dobre-facebook_13930.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

harold.jpg

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg