WhatsApp_Image_2019-07-10_at_09.20.43_1_66a80.jpegLocurile de joacă din Ploiești se transformă unul câte unul în adevărate zone de…aventură. Ca părinte, când îți vezi copilul făcând slalom printre scândurile rupte, cuiele ieșite, leagăne prinse cu sârmă sau ruginite, îți faci niște cruci mari ca să scape nevătămat și să poți fugi cât mai repede de acolo.

Este și cazul locului de joacă de lângă Sala Sporturilor, aflat într-o stare avansată de degradare și unde pericolele sunt la fiecare pas.

Parcul respectiv a fost unul preferat de bunici și părinți, ținând cont că, în zonă, un alt loc de joacă mai este cel din incinta Sălii Sporturilor Olimpia unde, seara, aproape că n-ai loc să arunci un ac.

Și acum copiii trag să mai meargă aici, dar ca adult ai toate reticențele atunci când vezi bucățile de covor cauciucat desprinse, pietriș peste tot, bănci cu vopsea scorojită, leagăne rupte sau cu lanțurile ruginite, treptele din scânduri de la tobogane rupte, cuiele ieșite…

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Din primăvară și până în prezent am tot expus imagini și informații despre aceste locuri care transformă bucuria jocului și pericolul accidentării la tot pasul. Însă, cam degeaba… Au mai fost ceva promisiuni că vor fi reabilitate, dar concretizarea vorbelor se lasă și la acest capitol așteptată.

Domnilor aleși, chiar trebuie să se întâmple vreo tragedie ca să găsiți în buget niște bani pentru o cutie de vopsea, niște bucăți de scândură și câțiva metri pătrați de covor din cauciuc? V-ați duce copiii în astfel de locuri?

VEDEȚI și IMAGINEA DEZINTERESULUI AUTORITĂȚILOR LOCALE PLOIEȘTENE

Foto

WhatsApp_Image_2019-07-10_at_09.20.44_ce20d.jpegWhatsApp_Image_2019-07-10_at_09.20.43_e4600.jpegWhatsApp_Image_2019-07-10_at_09.20.43_1_50064.jpeg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg