fbpx

reluare-transport-manesti_5ea4d.jpg

La scurt timp după ce Observatorulph.ro a publicat situația reclamată de locuitorii din Mănești și Cocorăștii Colț, cu privire la întreruperea transportului în aceste zone, s-a găsit o soluție. Reprezentanții Primăriei Mănești au anunțat că au încheiat un contract de prestări servicii de transport cu operatorul care deservea zona, document valabil până în momentul în care transportatorul își va lua licență.

Locuitorii din Mănești și din Cocorăștii Colț au fost disperați în momentul în care au aflat că nu vor mai fi efectuate curse regulate spre Ploiești.

Citește și: Mii de locuitori din Mănești și din Cocorăștii Colț au rămas fără transport: „Vom protesta blocând drumul!”

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Primăria Mănești a găsit însă o soluție salvatoare în sprijinul miilor de locuitori care au rămas în această dimineață fără nicio posibilitate de a face naveta la Ploiești.

În acest sens, potrivit viceprimarului comunei Mănești, Daniela Ștefan, „a fost încheiat un contract prin care operatorul de transport are obligația de a efectua cursele, începând de astăzi de la ora 16.45”.

„A fost semnat un contract cu operatorul pentru efectuarea acestor curse, contract valabil până în momentul în care transportatorul va obține licență”, a precizat Constantin Nițoi, primarul comunei Mănești.

Potrivit contractului încheiat, transportatorul se obligă să efectueze curse pe traseul Ploiești - Mănești - Coada Izvorului și retur. Punctele de îmbarcare  și debarcare sunt Coada Izvorului, Mănești, Băltița, Cocorăștii Colț, Cocorăștii Grind, Stăncești - Ploiești - Podul Înalt, cu mențiunea că va fi menținut programul orar de până acum.

foto cu caracter ilustrativ

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg