WhatsApp_Image_2019-07-09_at_11.29.47_3b4bf.jpegPloieștiul pare scăpat de sub control, în această vară, parcă mai mult decât niciodată. Dincolo de munții de gunoaie care ne-au invadat, parcurile arată și ele deplorabil. Una dintre imaginile care te fac să te întrebi dacă nu cumva ai nimerit într-o junglă este cea a spațiului verde de la intrarea în Sala Sporturilor.

Poate că părem, uneori, lipsiți de inspirație prin publicarea repetată a imaginilor cu orașul ajuns o adevărată ghenă, cu locurile de joacă ajunsă într-o stare avansată de degradare, dar și cu parcurile neîngrijite, pline de bălării, țânțari, căpușe și ce „surprize“ or mai zace pe acolo.

Din nefericire, indiferența administrației locale față de îngrijirea imaginii urbane reprezintă pentru noi o sursă inepuizabilă de subiecte, dar, totodată, și una de total dezgust.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

O plimbare la Sala Sporturilor oferă ploieștenilor un nou tablou al dezinteresului. Parcul de la intrare, unde este amenajat și un loc de joacă, se transformă pe zi ce trece într-o adevărată „junglă“. Vegetația din abundență, crescută la voia întâmplării, arbuștii netoaletați, mizeriile aruncate de nesimțiți în iarbă, te fac să te întrebi ce s-a întâmplat cu acest oraș în ultima perioadă.

Că nu sunt bani pentru multe lucruri, am aflat deja, dar acest parc are doar câțiva metri pătrați, iar dacă nu mai sunt resurse pentru mașina de tuns iarba, există varianta economă. Pentru o simplă cosire trebuie doar un pic de pricepere din partea angajaților SGU. Și tindem să credem că mai sunt oameni care știu să manevreze o coasă și o foarfecă de toaletat pomii decorativi.

Stimați reprezentanți locali, încercați să ieșiți din birouri, să luați la pas orașul acesta și încercați să-l mai curățați un pic. Nu de alta, dar dacă veți lăsa totul pentru momentul campaniei electorale, cu siguranță nu veți face față!

Foto:

WhatsApp_Image_2019-07-09_at_11.29.47_11402.jpeg

WhatsApp_Image_2019-07-09_at_11.29.35_1c079.jpeg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg