repartizare-bani-prahova_b3aac.jpg

Ședința de vineri a Consiliului Județean Prahova, care a fost una  atipică având în vedere absenta liberalilor, a vizat repartizarea de fonduri pentru mai multe localități din Prahova. Liberalii au absentat de la ședință și au susținut că de fapt numai 13% din fonduri au ajuns la primăriile conduse de edili PNL.

Consilierii liberi nu au participat la ședința de astăzi a Consiliului Județean Prahova, principalul motiv fiind modul de repartizare a sumelor pentru localității, pentru parteneriate.

Citește și: Repartizarea banilor pentru localități, cu scandal. Liberalii au absentat în semn de protest

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

De altfel, liberalii au susținut că 87% din fonduri vor ajunge în localitățile conduse de primarii PSD +ALDE, în condițiile în care la nivelul județului 54 de administrații locale sunt conduse de edili PNL.

Din start trebuie spus că există însă câteva excepții. La Ploiești, unde primarul este liberal, prin hotărârea aprobată astăzi, a fost alocată suma de 395.000 de lei, bani destinați pentru rețeaua de canalizare de la plaja Bucov și pentru aleea scriitorilor din incinta pentru rețeaua de canalizare de la plaja Bucov și pentru aleea scriitorilor.din Parcul Memorial Constantin Stere, zonă care, în ultimul an, a devenit se pare o prioritate a municipiului și județului, având în vedere alocările din ultima vreme. La Sinaia, unde primar este tot de la PNL, alocarea a fost de 160.000 de lei, pentru achiziționarea de doua aparate de ventilație mecanică pentru Spitalul Orașului Sinaia, iar exemplele ar putea continua cu Mizil (400.000 de lei), 

1_521f6.jpg

2_4265c.jpg

3_cd355.jpg

4_01e79.jpg

5_9f9c5.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Roxana Tănase
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg